• Company Profile
  • Products
  • Paper Making Industry
  • Years of Experience

    Taun pangalaman

    Ti saprak 1958, SICER parantos difokuskeun kana Reseach sareng Desain bahan keramik.

  • Professional Design

    Desain Profesional

    Janten ahli anu paling berpengalaman dina industri keramik, urang tiasa salawasna ngadukung anjeun sareng desain profesional kami.

  • Quality Service

    Palayanan Kualitas

    Kalayan ratusan proyék anu kami parantos ngadamel, produk kami parantos dilayanan dunya sacara lega sareng jasa lapangan kualitas dijamin.

Produk unggulan

Shandong Guiyuan Advanced Keramik Co., Ltd. (SICER) mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional anu dirombak ti Shandong Institute of Ceramics Research & Design, didirikeun taun 1958, sareng parantos ngembangkeun janten basa R & D utama, desain sareng basis produksi kanggo high-tech keramik, keramik canggih anu dianggo sadidinten sareng bahan baku keramik ……

Maca deui

Kadatangan Anyar